“Wat waren enkele hoogtepunten van Barbells & Bootcamp?” vraagt Facebook mij. Elke les heeft wel hoogtepunten (en soms ook dieptepunten 🤣 maar dat ter zijde). Een hoogtepunt voor mij is toch wel wanneer ik weer iets nieuws kan. De zware band flippen, weer net iets verder kunnen squaten dan de vorige keer, weer een net iets zwaarder gewicht kunnen deadliften. (Deze termen leer je vanzelf 🤪). Onder begeleiding van een topper die soms mijn lichaam beter kent dan ikzelf. Want owee als je iets te ver dreigt te gaan, dan gaat de zweep erover. Maar ze geeft je ook altijd net dat zetje in de rug wat je nodig hebt om verder te komen. En zij niet alleen. Je sport samen in een gezellig clubje. We motiveren elkaar. Ook in tijden van corona is het veilig sporten. Op afstand, maar toch samen. Dus als je op zoek bent naar een sportclub, zoek niet verder en sluit je aan bij de B&B movement 🤪 want hier is sporten gezellig, persoonlijk en veilig.

Kelly Tuvle25 mei 2021
Oktober 2019, een maand gratis bootcamp gewonnen. Na mijn 1e (hele pittige) les, heel veel spierpijn en mezelf afvragend waarom ik dit toch leuk leek te vinden, toch door gegaan. Met vallen en opstaan, maar wat heb ik veel geleerd.
Ik wist niet dat ik de dingen kon die ik nu kan, en mooie doelen heb ik nog steeds.
Rowena helpt je met je doelen, en remt je af of motiveert je waar nodig.
De groep werkt ontzettend motiverend! Geen mensen die oordelen, maar juist mensen die je in je waarde laten en motiveren!
Ontzettend blij dat ik toen die maand bootcamp heb gewonnen, ik blijf hier hangen!!
Nieky de Roos23 mei 2021
Ruim 2 jaar geleden werd ik meegesleurd. Ik ga een keertje dacht ik. Ik stuurde rowena een heel onzeker berichtje. Stel dat ik daar als een nijlpaard lig te spartelen in het grasveld, stel dit.. of dat.
Komt wel goed kreeg ik terug!
En het kwam goed. Een super fijne groep, gericht op elkaar steunen als iets niet lukt, blij zijn voor elkaar als het wel lukt en er voor elkaar zijn. Lukt het niet, heb je een pijntje of een probleem? Rowena verzint altijd wel iets wat je wel kan, wat wel lukt zodat je blij terug naar huis gaat.
En ik, ik ging na de ene les met spierpijn maar een blij gevoel naar huis. Moest van mezelf 1 keer in de week gaan bootcampen… en nu ruim 2 jaar later wil ik iedere dag komen sporten, speel ik met barbells, ligt ik in het gras te sporten bij de bootcamp en heb ik geleerd dat sporten echt leuk is!
Veronique Cevaal-de Smit23 mei 2021
Heerlijk om samen of alleen jezelf uit te dagen !
Leuke afwisselende lessen, in gezellig groep(jes).
Iedereen kan/mag meedoen 👍
Brigitte de Lange-Elich20 mei 2021